Overzicht massages en behandelingen

In de massages die ik geef combineer ik Westerse en vaak ook Oosterse massagetechnieken met elkaar. De Oosterse technieken komen voort uit al eeuwenoude leefwijzen en inzichten op het gebied van ziekte en gezondheid. Bij behandelingen van bepaalde klachten maakt ik tevens gebruik van (bijvoorbeeld) cupping technieken, triggerpoint therapie, deep tissue- of bindweefselmassage.

Door regelmatige massage wordt je minder snel ziek, vanwege de positieve effecten op het immuunsysteem. Lichamelijke ziektes en klachten die bijvoorbeeld worden veroorzaakt door stress, krijgen minder kans, of kunnen worden voorkomen. Daarnaast kunnen klachten / blessures door middel van massage vaak effectief worden behandeld. Massage is daarom een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen.

Ayurverische massage

Ayurvedische massage helpt spieren te ontspannen, bindweefsel soepel te worden en bloedvaten en lymfe beter te laten doorstromen.

Lees verder over Ayurvedische massage

Diepe bindweefselmassage

Diepe bindweefselmassage is een diepgaande methode  waarmee spanningsklachten in het lichaam verholpen kunnen worden.

Lees verder over diepe bindweefselmassage

Last van vastzittende nek (spieren) en schouders? Of last van aandoeningen in nek en schoudergebied? Massage en behandeling kan klachten voorkomen of verhelpen.

Lees verder over nek en schoudermassage

ontspanningsmassage

Naast de positieve uitwerking die een ontspanningsmassage op het lichaam heeft is het ook herstellend voor de geest. Het brengt je gedachten tot rust en nodigt uit tot bewustwording en weer in contact te komen met jezelf.

Lees verder over ontstpanningsmassage

shiatsu massage

Shiatsu massage heeft als doel de energie (de Qi) in je lijf (weer) te laten doorstromen. Dit gebeurd door middel van het uitoefenen van druk, door stretching en manipulatie.

Lees verder over Shiatsu massage

Sportmassage vergroot de mate van belastbaarheid van je lichaam. De kans op blessures, vermoeidheid, letsel of kramp worden hierdoor kleiner. De technieken die tijdens een sportmassage gebruikt worden werken bevorderend op het herstel van je spieren en algehele fysieke conditie.

Lees verder over sportmassage

Heb je vaak last van hoofdpijn? Deze massage kan klachten verminderen of laten verdwijnen.

Lees verder over hoofdpijn massage

Werk je veel in dezelfde houding? Voorkom RSI klachten, stijfheid en spierpijn door middel van een vitaliserende stoelmassage.

Lees verder over stoelmassage

Een zwangerschapsmassage zorgt voor directe verlichting van klachten, pijn en ongemak en geeft ontspanning aan jou en je baby.

Lees verder over de voordelen van een zwangerschapsmassage

Massageadvies

Ik denk graag met je mee om te kijken welke massage het beste bij jou past.
Bel, app of mail mij gerust bij vragen, het maken van een afspraak  of voor meer informatie
via 06 13 31 29 65 of info@massagepraktijksusan.nl.

Massages worden in onderling overleg ingepland en kunnen in de ochtend, middag of avond worden gegeven. In het weekend is mijn praktijk gesloten, maar ben ik wel bereikbaar voor het maken van een afspraak.