Massagepraktijk voor de regio Groesbeek, Beek – Ubbergen, Ooij, Berg en Dal, Millingen, Nijmegen, Kranenburg en Zyfflich.

Ik verzorg mijn massages in mijn praktijk, nét over de Duitse grens. Ook wanneer je verder weg woont dan deze regio bent je uiteraard van harte welkom!

Voor het maken van een afspraak:

Afspraken kunnen (telefonisch, via whatsapp of per mail) in onderling overleg worden ingepland. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdagochtend.

Op vrijdagmiddag en in het weekend is mijn praktijk gesloten. Je kunt dan wel een berichtje sturen als je graag een afspraak wilt maken. Ik zal dit zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden.

VAKANTIE

Mijn praktijk is wegens vakantie gesloten van 10 augustus tot en met 8 september. Tot die datum is het (wegens een volle agenda) helaas niet meer mogelijk om nog afspraken in te plannen. Nieuwe afspraken kunnen weer ingepland worden na mijn vakantie, vanaf 9 september.

Annuleringen: 

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij een latere annulering zal de afspraak in zijn geheel rekening worden gebracht.

Betaling:

Massages kunnen contant, of via een mobiel bankieren betaalverzoek, of door middel van pinbetaling worden afgerekend (pinbetalingen zijn €1,50 extra ivm transactiekosten).

Neem bij vragen of voor meer informatie gerust contact op. 

Telefoon / Whatsapp: +31 (0)6 13 31 29 65

Mail: info@massagepraktijksusan.nl

Adres

Zum Wyler Meer 74

47559 Zyfflich – Kranenburg

KvK nummer: 74677330

Parkeren

Parkeren van je auto kan (gratis) op de oprit van de praktijk.

Neem contact op