Stoelmassage

Een stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende drukpuntmassage, (met name) ter preventie van werkgerelateerde klachten. Op een comfortabele massagestoel worden rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld, wat zorgt voor rust in je lichaam, ontspannen spieren en een betere doorbloeding. Een stoelmassage geeft hernieuwde energie en minder kans op RSI- of pijnklachten als gevolg van een eenzijdige werkhouding. De massage is met name zeer geschikt en efficiënt voor mensen die vaak en langdurig in dezelfde (werk)houding zitten.

De massage verloopt door middel van een vaste volgorde, maar kan op verzoek ook worden aangepast wanneer er bijvoorbeeld sprake is van rug- nek en/of schouderklachten. In dat geval kan er meer klachtgericht worden gewerkt en kan de massage ook in duur worden aangepast.

Een stoelmassage is zeer laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Deze massage vindt plaats op een ergonomisch afgestelde, comfortabel zittende massagestoel en duurt in totaal 30 minuten. De massage wordt gegeven over de kleding heen. Er wordt geen massageolie gebruikt.