Overzicht massages en behandelingen

In de massages die ik geef combineer ik vaak Westerse en soms ook Oosterse massagetechnieken met elkaar. De Oosterse technieken komen voort uit al eeuwenoude leefwijzen en inzichten op het gebied van ziekte en gezondheid. Bij behandelingen van bepaalde klachten maakt ik tevens gebruik van (bijvoorbeeld) cupping technieken, triggerpoint therapie, dorn-therapie of bindweefselmassage.

Door regelmatige massage wordt je minder snel ziek, vanwege de positieve effecten op het immuunsysteem. Lichamelijke ziektes en klachten die bijvoorbeeld worden veroorzaakt door stress, krijgen minder kans, of kunnen worden voorkomen. Daarnaast kunnen klachten door middel van massage vaak effectief worden behandeld. Massage is daarom een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen.

Ayurverische massage

Ayurvedische massage helpt spieren te ontspannen, bindweefsel soepel te worden en bloedvaten en lymfe beter te laten doorstromen.

Bekijk de Ayurvedische massage

Diepe bindweefselmassage

Diepe bindweefselmassage is een diepgaande methode  waarmee spanningsklachten in het lichaam verholpen kunnen worden.

Bekijk de Diepe bindweefselmassage

Last van vastzittende nek (spieren) en schouders? Of last van aandoeningen in nek en schoudergebied? Massage en behandeling kan klachten voorkomen of verhelpen.

Bekijk de nek en schoudermassage

ontspanningsmassage

Naast de positieve uitwerking die een ontspanningsmassage op het lichaam heeft is het ook herstellend voor de geest. Het brengt je gedachten tot rust en nodigt uit tot bewustwording en weer in contact te komen met jezelf.

Bekijk de Onstpanningsmassage

shiatsu massage

Shiatsu massage heeft als doel de energie (de Qi) in je lijf (weer) te laten doorstromen. Dit gebeurd door middel van het uitoefenen van druk, door stretching en manipulatie.

Bekijk de Shiatsu massage

Heb je vaak last van hoofdpijn? Deze massage kan klachten verminderen of laten verdwijnen.

Bekijk de hoofdpijn massage

Werk je veel in dezelfde houding? Voorkom RSI klachten, stijfheid en spierpijn door middel van een vitaliserende stoelmassage.

Bekijk de stoelmassage

Massageadvies

Ik denk graag met je mee om te kijken welke massage het beste bij jou past.
Bel, app of mail mij gerust bij vragen, het maken van een afspraak  of voor meer informatie
via 06 13 31 29 65 of massagepraktijksusan@kpnmail.nl.

Massages worden in onderling overleg ingepland en kunnen in de ochtend, middag of avond worden gegeven. In het weekend is mijn praktijk gesloten, maar ben ik wel bereikbaar voor het maken van een afspraak.