Massagepraktijk voor de regio Groesbeek, Beek – Ubbergen, Ooij, Berg en Dal, Kranenburg en Zyfflich.

Ik verzorg mijn massages vanuit mijn praktijk net over de grens in Zyfflich, vlakbij Kranenburg, Beek en Ubbergen.

Voor het maken van een afspraak:

Massages kunnen in overleg in de ochtend, middag of in de avond worden gegeven. In het weekend is mijn praktijk gesloten, maar ben ik wel bereikbaar voor het maken van afspraken.

Neem bij vragen of voor meer informatie gerust contact op.

Telefoon: +31 (0)6 13 31 29 65

Mail: massagepraktijksusan@kpnmail.nl

Wegens vakantie is mijn praktijk gesloten tussen 8 en 23 augustus 2020.  Wil je graag alvast een afspraak maken? Dat kan. Stuur mij een mailtje of appje en dan laat ik weten wanneer ik een plekje voor je heb. Fijne zomer en tot ziens!

Voor alle regels en voorschriften ten aanzien van behandelingen en massages met betrekking tot corona verwijs ik je naar de pagina ‘praktische informatie’ op deze website. Lees deze informatie aub goed door. Voorafgaand aan het maken van een afspraak zal ik bij je informeren naar eventuele klachten die kunnen duiden op corona. Uiteraard mag je van mij ook verwachten dat afspraken niet doorgaan op het moment dat ik zelf klachten mocht hebben. Tot ziens!

Adres

Zum Wyler Meer 74

47559 Zyfflich – Kranenburg

KvK nummer: 74677330

Contactformulier

3 + 1 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.